Skip to main content

A szerződött támogatás összege: 3 944 500 Ft
A támogatás mértéke: 35%
A projekt bemutatása: A komplett vállalatirányítási rendszer egymásra épülő modulok segítségével hatalmas előrelépés a cég gazdasági folyamatainak leképezésével kapcsolatosan. A bevezetendő modulok teljes egészében lefedik a cég működésével kapcsolatos pénzügyi és kontrolling, illetve marketing tevékenységet.

A modulok a következők:

Cégkontroll CRM, értékesítés modul, mely a számlázással és ügyfél nyilvántartással kapcsolatos tevékenységeket fedi le

Cégkontroll beszerzés, logisztika modul: Bejövő számlák kezelése, készletezés és azzal kapcsolatos logisztikai tevékenységek (raktárak) kezelése

Cégkontroll pénzügy, számviteli modul: A szoftverben keletkező in és outputok alapján történő automata könyvelési feladatok ellátásáért felelős modul.

Cégkontroll Kontrolling és döntéstámogatás modul: Vezetői információk és előre tervezhetőség szempontjából elengedhetetlen modul.

Cégkontroll táv és csoportmunka modul: A cég alkalmazottjai számára elérhető, bármely internetkapcsolattal rendelkező eszköz segítségével elérhető szoftvermegoldás, mely az információ áramlást teszi könnyebbé, átláthatóbbá. (feladatkiosztás, távelérés)

Cégkontroll elektronikus iratkezelési modul: A képződő papíralapú dokumentumok (pl: szerződés, teljesítés igazolások, levelezések, egyéb dokumentumok) elektronikus tárolásához partnerkapcsolati lehetőséggel.

Cégkontroll vállalati portál modul: A Cégkontroll egyéb moduljaihoz kapcsolódó vállalati weboldal, melynek alapja a cégkontroll adatbázisa. Tetszőleges információkat is megjeleníthetünk, mint pl készletek.

Cégkontroll moduljainak bevezetési költségei: A Cégkontroll bevezetéséhez szükséges munkadíj, mely tartalmazza a szoftvercsomag cégünknél történő implemetálását.

A projekt befejezési dátuma: 2021.06.30.
A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01568